Hatayspor deplasmanında kasığından sakatlanan Anıl Koç önce kulübün sağlık heyetine sonra Belçika'daki doktoruna göründü. Genç oyuncunun durumunun iyi olduğu ve pazartesiden itibaren takımla çalışmalara çıkacağı açıklandı.

SPOR Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da sakatlığı nedeniyle İzmir'de 1-1 sona eren İstanbulspor maçında forma giyemeyen sol kanat Anıl Koç'un durumunun ciddi olmadığı açıklandı. Hatayspor deplasmanında sağ kasığından sakatlanan ve ikinci yarıda oyuna devam edemeyen gurbetçi futbolcu kulüp doktorunun ardından Belçika'ya giderek kendi doktoruna da göründü. Yapılan kontrollerde kasıkta korkulduğu gibi yırtık tespit edilmediği sadece gerilme meydana geldiği belirlendi. Bir süre düz koşu yaparak salonda çalışacak Anıl'ın pazartesi gününden itibaren takıma katılacağı, görev verilmesi halinde Eskişehirspor maçında forma giyebileceği kaydedildi. Altınordu'da Ümit Milli Takım'da görev alan Yusuf ve Alican kadroda yer almıyor. Oğulcan ise cezalı durumda.

U 16'lar rahat galip


ALTINORDU Futbol Akademisi (ALFA) U16 Takımı, Elit U16 Ligi 4.hafta erteleme maçında Denizlispor'u 2-0 yendi. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde oynanan mücadelede golleri 24.dakikada Mehmet Ablay'ın asistinde Sarper Çağlar ve 28'de ise rakip kendi kalesine attı.
Takım, sahada Efe Kaan Yıldız – Ufuk Birdal, Özgür Deryol, Serkan Kayıkçı, Enes Yetim, Fırat Bilici, Mehmet Ablay (Dk.41 Tuncay Turgay Çağman), Burak İnce (Dk.68 Mestan Vural), Abdullah Soğucak, Osman Burak Destan (Dk.53 Yusufhan Çalık) ve Sarper Çağlar kadrosuyla yer aldı.
Mücadeleyi Başkan Seyit Mehmet Özkan, İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez ve A Takım Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu takip etti.