Altyapısıyla herkese örnek olan kırmızı lacivertliler tesislerinde önemli isimleri konuk etti. Önce ESAS Holding CEO’su Çağatay Özdoğru ve Grup Direktörü Gürkan Ergenekon’u konuk eden kırmızı-lacivertliler, hemen ardından ise Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ile Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde bir araya geldi.

ALTINORDU, son iki günde 3 önemli konuğu ağırladı. Önce ESAS Holding CEO’su Çağatay Özdoğru ve Grup Direktörü Gürkan Ergenekon’u konuk eden kırmızı-lacivertliler, hemen ardından ise Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ile Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Özdoğru ve Ergenekon’a altı yılda yapılanlar, öz kaynak sistemi yapılanması, misyon ve U12 İzmir Cup hakkında geniş çaplı bilgilendirme yapıldı.

Altınordu’nun Niğde Anadolu FK’yı sisteme dahil etmesinin ardından İzmir’e gelen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek de Metin Oktay Yerleşkesi’nde incelemeler yaptı, kendisine organizasyon yapısı hakkında sunumlar yapıldı. Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Niğde Valisi Şimşek’e üzerinde adının yazılı olduğu bir forma ve Niğde Anadolu FK rozeti takdim etti.

Altınordu tesisleri ve buradaki genç yetenekler, ülkemiz için büyük bir şans” vurgusu yapan Vali Şimşek, “Anadolu coğrafyasında sayısız yetenek keşfedilmeyi bekliyor. Niğde Anadolu FK da bu misyonla yoluna devam edecektir. Niğde’nin Anadolu’nun futbolcu yetiştirme merkezi olması, dünyanın sayılı kulüplerine oyuncu göndermesi bizleri onurlandırır. Seyit Mehmet Özkan'a ve tüm emeği geçenlere milletimiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.