Play Off'la arasındaki puan farkını 3'e düşüren Altınordu, pazartesi gün karşılaşacağı Balıkesirspor'u yenip, ilk 6 yolunda birbiriyle oynayacak rakiplerin takılmasını bekleyecek.
TFF 1'inci Lig'in ikinci yarısına Elazığspor , Ankaragücü galibiyetleriyle başlayarak Play-Off potasıyla arasındaki puan farkını 3'e düşüren Altınordu, 20'nci haftayı karlı kapatmak istiyor. Pazartesi günü evinde 5'inci sıradaki Balıkesirspor Baltok'la kozlarını paylaşacak Altınordu, hem 3 puan önündeki rakibini yakalamayı hem de ilk 6 yarışındaki ekiplerin birbirleriyle karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Bu hafta puan tablosunda İzmir ekibinin üzerinde yer alan takımlardan 1 puan önündeki Adanaspor, lider Ümraniyespor'a konuk olacak. Gazişehir Gaziantep evinde Boluspor'la oynarken, İstanbulspor deplasmanda Akın Çorap Giresunspor'la karşılaşacak. Altınordu kazanması halinde bu sezon ikinci kez 3'te 3 yapacak. Kırmızı-lacivertlilerde Barış'ın cezası sona erdi. Sakatlıktan çıkan Alican'ın ise idman eksiği bulunuyor.

Milli gurur


U15 Milli Takımının, 9 ve 14 Şubat'ta Rusya ile oynanacak olan hazırlık maçları aday kadrosunda Altınordu'dan iki futbolcu yer aldı. Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U15 Takımında yer alan Abdullah Soğucak, U16 Takımından Yiğit Emre Çeltik, 6 Şubat 2018 Salı günü Antalya'nın Belek ilçesinde bulunan Gloria Sports Arena'da saat 13.30'da bir araya gelecek. U15 Milli Takımı; Rusya U15 Milli Takımı ile Gloria Sports Arena'da 9 ve 14 Şubat 2018 tarihlerinde iki hazırlık maçı oynayacak.

Tek eksik Fatih


TFF 1.Lig'in ikinci yarısına Elazığspor ve Ankaragücü'nü yenerek giren Şeytanlar, evinde oynayacağı Balıkesirspor Baltok maçın hazırlıklarını tempolu ve coşkulu şekilde sürdürdü. Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı lacivertliler daha sonra 5'e 2 ve sınırlı alan oyun idmanı ile günü noktaladı. Takımımızda hafif ağrısı bulunan Fatih Aktay dünkü idmanda yer almadı.