ESKİŞEHİRSPOR'dan orta saha oyuncusu Murat Uçar ile Almanya'nın Preuben Münster takımından forvet Mirkan Aydın'ı transfer eden 1'inci Ligi ekibi Altınordu, defansa takviye yapmama kararı aldı.

Savunmanın deneyimli isimleri Yusuf Abdioğlu ve Sinan Uzunoğlu ile yolları ayıran yönetim, yeni sezonda defansı gençlere emanet etti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, orta sahaya 2 futbolcu alıp transfer çalışmalarını noktalayacaklarını belirterek, "Defansa transfer düşünmüyoruz. Takımımızı çocuklarımız savunacak" dedi.

Savunmanın en tecrübeli futbolcusu 28 yaşındaki sağ bek Uğur Arslan olurken, 17 yaşındaki stoper Şahan ise genç yaşında kadroda yer aldı. Defansta görev yapacak Recep 18, Yusuf Arslan, Seydi ile Ali Mert 19, Yusuf Acer ve Kerim de 20 yaşında forma rekabetine girdi. Teknik direktör Eroğlu, orta saha ve forvette daha deneyimli oyuncular bulundurduklarını ifade ederek, "Kadromdaki gençlere güveniyorum Hepsi birbirinden yetenekli futbolcular" diye konuştu. Altınordu, 3'üncü etap kamp çalışmaları için yarın Afyonkarahisar'a gidecek.