TFF 1'inci Lig'de sezonun ilk maçında pazartesi günü deplasmanda Elazığspor'la karşılaşacak Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, galibiyet için mücadele edeceklerini söyledi. İlk haftaların her zaman zor geçtiğini ancak rakiplerinden çekinmediklerini dile getiren Eroğlu, "Elazığspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde oynadığı hazırlık maçlarında, ligin en hazır takımlarından biri olduğunu gösterdi. Kendi sahalarında kazanmak isteyecekler. Zirveye oynamayı planlıyorlar. Biz de güçlü bir ekibiz. Üç puan için sahaya çıkacağız. Disiplinden kopmadan oynamalıyız" dedi.

Kırmızı lacivertlilerde, tedavisi devam eden gurbetçi sol kanat Erdoğan'ın yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan sol bek Ali Mert, sağ kanat Enis ve orta saha oyuncusu Rıdvan kadroda yer almayacak. Yeni transferlerden sağ kanat Murat Uçar'ın lisansı çıkarken, gurbetçi golcü Mirkan'ın lisansının yetişmesi için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan Altınordu, şimdiye kadar deplasmanda bileğini bükemediği Elazığspor karşısında ilk kez sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Altınordu, rakibiyle Elazığ'da oynadığı 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı, kalesinde 11 gol görüp, rakip fileleri 3 kez sarstı.