Ligde aldığı galibiyetlerle tırmanışa geçen kırmızı lacivertli takım Tetiş Yapı Elazığspor'u gözüne kestirdi.

Spor Toto 1'inci Lig'de son 2 maçında Eskişehirspor ve deplasmanda Osmanlıspor'u mağlup ederek çıkışa geçen Altınordu şimdi de düşme hattındaki Tetiş Yapı Elazığspor'u gözüne kestirdi.

Play-Off yarışına ortak olma anlamında kırılma maçlarından birine çıkacaklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, galibiyet serisini sürdürmekten başka düşünceleri olmadığını söyledi. Elazığspor'un tehlikeli bir takım olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, "Elazığspor son deplasman maçında Adana Demirspor'u yenerek dikkat çekti. Ligdeki konumları kimseyi yanıltmamalı. Gevşemeden yolumuza devam edeceğiz. Çok iyi konsantre olmalıyız. Bizim için lig yeni başlıyor" dedi. Altınordu'da cezası sona eren Alican bu hafta takımdaki yerini alacak.
Öte yandan kırmızı lacivertli takımın üç gencine milli davet geldi. U16 Milli Takım'nın 6 ve 8 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul'da Ukrayna ile iki hazırlık maçlarının kadrosu belli oldu. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U17 ve U16 takımlarından Ravil Tagir, Yiğit Emre Çeltik ve Abdullah Soğucak aday kadroya çağrıldı. Şeytan'da, aday kadroya davet edilen oyuncular 1 Kasım 2018 Perşembe günü saat 12:00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek. U16 Milli Takım, Ukrayna ile ilk hazırlık maçını 6 Kasım 2018 Salı günü 13:00'de Sancaktepe Stadı'nda oynayacak.