Futbolda altyapı oyuncularına verdiği eğitimlerle dikkat çeken Altınordu, bu sezonun temasını "Beyin" olarak belirledi. Kulüp çatısı altındaki tüm idari ve teknik kadro ile futbolcular, Oxford'da bilim felsefesi, eleştirel düşünme ve bilgi teorisi üzerine eğitim alan, yazar Anooshirvan Miandji ile bir araya geldi.

Eczacılık ve farmasötik kimya alanındaki çalışmalarıyla tanınan, Bilkent Üniversitesi'nde Farsça dersleri de veren Miandji, yaklaşık bir saat süren konuşmasında herkesi etkiledi.

"Gerçekleşme ihtimali düşük olan bir şey, gerçekleştiğinde etkisi çok büyük olur" vurgusu yapan Miandji, "Sizler, işte bunu başarmak üzeresiniz. Bunun farkına varın. Hepiniz tarihi değişimin kahramanları olacaksınız" dedi. Oyunculara sorumluluk sahibi olmaları gerektiğini belirten ve sık sık iyi birey olmanın değerinin altını çizen Miandji, "Ahlak aslında ne yapmanız değil, ne yapmamanız gerektiğini söyler" diye konuştu. Başkan Seyit Mehmet Özkan, Miandji'ye üzerinde "beyin" ile ilgili olan sözünün yer aldığı tablo ve forma hediye etti.