Altınordu'nun ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Hasan Kabze, Okan Derici ve Beykan Şimşek, "Bandırmaspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek ilk 6 arasına gireceğimize inanıyoruz” dedi


ALTINORDU’nun ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Hasan Kabze, Okan Derici ve Beykan Şimşek, kırmızı-lacivertli ekibin gücüne güç kattı. Futbol kariyerleri boyunca tam 174 kez gol sevinci yaşayan üçlü, ligin ikinci yarısında Altınordu’nun da gol bölgelerindeki en etkili oyuncuları olacak. Üç futbolcunun takıma önemli katkılar sağlayacağının daha ilk antrenmanda belli olduğunu vurgulayarak, “Bu katkı mental açıdan da kısa sürede karşılığını buldu” dedi. Üç oyuncu ise Altınordu’nun motive edici bir yapısı olduğunu belirterek, “Burası genç ve deneyimli oyuncuların çok iyi harmanlandığı bir takım. İyi futbol oynuyor ancak son haftalarda bunu skora yansıtamıyoruz. Bandırmaspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek en kısa sürede ilk 6 arasına gireceğimize inanıyoruz” diye konuştular.

Çalışmalar hırslı geçiyor
Öte yandan kırmızı lacivertliler, 12 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Yeni transferler Hasan Kabze ve Okan Derici’nin ardından Beykan Şimşek’in de ilk kez katıldığı idman, oldukça tempolu geçti. Kuvvet çalışması ile başlayan antrenman, sınırlı alanda çift kale ile tamamlanırken, oyuncuların coşkusu teknik ekipten tam not oldu. Çalışmada, tedavi süreci devam eden Yusuf Abdioğlu yer almazken, Berk Erel ile Yusuf Yalçın Arslan ise fizyoterapist Kazım Bayram yönetiminde koşu yaptı. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Atletico Madrid ile UEFA Avrupa Gençlik Ligi play-off turu maçında forma giyecek olan Berke Özer ile Ali Mert Aydın da, U19’larımızın U17’lerimiz ile oynadığı karşılaşmada görev yaptılar.