Mevcut kadrodan sözleşmeleri sona eren İbrahim Akın, Necdet Kaba, Murat Türkkan ve Ulaş Zengin ile el sıkışan Altay, son olarak Hayrullah Çelik ve İbrahim Ferdi Coşkun ile anlaşmaya vardı

İç transfer atağını sürdüren Altay, Hayrullah Çelik ve İbrahim Ferdi Coşkun’un sözleşmelerini 1’er yıl uzattı. Mevcut kadrodan sözleşmeleri sona eren İbrahim Akın, Necdet Kaba, Murat Türkkan ve Ulaş Zengin ile el sıkışan Altay, son olarak Hayrullah Çelik ve İbrahim Ferdi Coşkun ile anlaşmaya vardı. Bu iki önemli imza ile lig atlama başarısı gösteren kadronun iskeletini korumak adına önemli bir adım attıklarını kaydeden Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, iç transferi hafta içinde tamamlamak istedikleri söyledi. Altay’da kaldığı için büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Hayrullah; ‘‘Altay benim evim. Bu arma her sene ismi gibi büyük hedeflere oynayacak. Bu sezon çok önemli bir başarıya imza atıldı. Daha iyisini gerçekleştirmek için çalışacağız’’ dedi.

Ferdi ile uzattı

Siyah-beyazlılar’da Hayrullah’ın ardından 6. imzayı atan İbrahim Ferdi Coşkun da sözleşmesini 1 yıl uzattı. Gaziantepspor altyapısından yetişen ve geçen sezon Amedspor’dan transfer edilen Coşkun, Altay’da kalmaktan büyük mutluluk duyduğunu, yeni sezonda camiaya bir şampiyonluk daha yaşatmak için mücadele edeceklerini söyledi.