Altay'ın yeni cevherleri 16 yaşındaki Cenk Özkacar ve 17 yaşındaki Abdullah Altıntaş, Antalya kampında sergiledikleri performansla teknik heyetten tam not aldı.

Bu sezon altyapıdan A takıma dahil edilen 16 yaşındaki sol bek Cenk Özkacar ve 17 yaşındaki ön libero Abdullah Altıntaş, Antalya kampında sergiledikleri performansla teknik heyetten tam not aldı. İki genç futbolcudan ümitli olduklarını dile getiren Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, “Cenk ve Abdullah’ı yeni sezonda hem U-19’da hem de A takımda değerlendirmeyi planladık. Onlar da sezon içinde ve kamp döneminde çalışkanlıkları ve disiplinli oyunları ile bizleri utandırmadılar. Altyapı hamlemiz ve Akademi liglerinde elde ettiğimiz iyi sonuçlar ışığında Cenk ve Abdullah gibi genç nice yeteneği yakın zamanda camiamıza kazandıracağız.’’ dedi.

Kamp sona erdi


2. devre hazırlıklarını 24 Aralık’tan bu yana Antalya Belek’te sürdüren Altay, kamp çalışmalarını sonlandırarak İzmir’e döndü. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Gümüşhanespor’un iç sahadaki yenilmezlik unvanına nokta koyan ve ilk yarıyı rakibinden 4 puan geride ikinci sırada tamamlayan Altay, 20 gün süren Antalya kampının ardından İzmir’e döndü. Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in izin verdiği oyuncuların bir kısmı memleketlerine giderken; siyah-beyazlılar Pazartesi günü öğleden sonra Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde top başı yapacak.