Siyah beyazlıların yeni forveti Marco Paixao hazırlık etabında gösterdiği başarılı performansla, ligde Altay'ı taşıyacağının sinyallerini verdi.

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Altay'ın yeni golcüsü Marco Paixao sınıfı geçti. Yaz transfer döneminde Polonya'nın Lechia Gdansk takımından bedelsiz olarak transfer edilen 33 yaşındaki forvet, kalitesiyle ligde takımını taşıyacağının sinyallerini verdi. Özellikle TSYD Kupası'nda görücüye çıkan Portekizli forvet, hücum hattındaki son vuruşları, takım arkadaşlarını gol pozisyonuna sokması ve liderlik özellikleriyle alkış aldı. Forvet hattında forma yarışı verdiği Hüsamettin Yener ve Murat Uluç'un 1 adım önünde olan 33 yaşındaki oyuncu, ligin ilk maçı olan Ümraniyespor karşılaşmasında takımının en büyük kozu olması bekleniyor.

Soner imzaya yakın


Siyah beyazlıların diğer yeni transferleri de sınıfı geçti. Yabancı oyunculardan Adnan Aganovic, Pedro Eugenio, Ivan Ivanov, Kappel, yerli transferlerden de Metin Yüksel, Yasin Palaz ve Özgür Özkaya takıma en hızlı adapte olan isimler olarak göze çarptı. İzmir ekibinin kaleci arayışları da sürüyor. Siyah beyazlıların, eski kalecisi Soner Şahin'le anlaşmaya yakın olduğu, ufak pürüzlerin giderilmesi halinde transferin kesinleşeceği öğrenildi.