Haber/  Levent ARIÖZ

Ankaraspor galibiyetinin ardından Adanaspor'u deplasmanda yenerek düzlüğe çıkan TFF 1. Lig ekibi Altay'da genç oyuncu Eren Erdoğan attığı golle bir ilke imza attı. Geçtiğimiz hafta sonu Adanaspor'la deplasmanda oynanan maçta takımının 4.golünü atan 19 yaşındaki futbolcu, 2000'li

yıllarda doğup ligde gol atan ilk siyah beyazlı futbolcu olmanın gururunu yaşıyor. 2001 doğumlu futbolcu, önümüzdeki haftalarda da Teknik Direktör Yücel İldiz'den şans beklerken, taraftarlar genç futbolcuların daha çok forma giymesini istiyor. Altay altyapısından yetişen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Eren Erdoğan, siyah-beyazlı formayla ligde attığı ilk golün ardından yaptığı paylaşımla duygulandırmıştı. Geçen yıl 5 Aralık'ta babası Yusuf Erdoğan'ı kaybettikten sonra, "Allah şahidim olsun ki her maçıma senin için çıkıp, her golümü sana armağan edeceğim" diyen genç oyuncu attığı golü babasına hediye etti. Eren, " Biliyorum, şu an çok mutlusun ve benimle gurur duyuyorsundur baba. Bu gol sana armağan olsun" dedi.

Kozu eski Akhisarlılar

Öte yandan siyah beyazlılar cumartesi günü evinde oynayacağı Akhisarspor maçı öncesi kadrosunda yer alan eski Akhisarsporlu futbolculara güveniyor. Siyah-beyazlılar, geçen sezon yeşil-siyahlı takımda forma giyen sağ bek Tolga Ünlü, sol kanat Erhan Çelenk, Boşnak stoper Cocalic'i sezon başında kadrosuna katmıştı.İzmir ekibi, 2018-19'da Akhisar'da oynayan Faslı 10 numara Regattin ve 2014-15'te yarım sezon rakibinde görev alan sol bek Çağlar'ı da kadrosunda bulunduruyor. Teknik Direktör Yücel İldiz'in rakibi yakından tanıyan Tolga ve Erhan'ın yanı sıra Regattin'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor. Altay'a Akhisar'dan gelen Ergin Keleş ise 2 maç oynayıp Adanaspor'a gitmişti.