Sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını ifade eden teknik direktör Alper Avcı, "Yeni bir takım olmamıza rağmen sistemimiz oturuyor. Sezon öncesi erken forma gireriz" dedi.

Transfer döneminde son olarak Erzurumspor'dan stoper Erman Bulucu ve Gazişehir'den sol bek Özgür Özkaya'yı renklerine bağlayan Altay'da teknik direktör Alper Avcı, sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi. Afyonkarahisar kampında Balıkesirspor'la özel maçta karşılaştıklarını hatırlatan Avcı, "Müsabaka 1-1 sona erdi. Ancak skordan çok bizim sahaya neler yansıttığımız önemli. Afyonkarahisar'da taktiksel çalışıyoruz, ciddi hazırlık maçları yapıyoruz. Yeni bir takım olmamıza rağmen sistemimiz oturuyor. Sezon öncesi erken forma gireriz" dedi.

Nokta transferler yaptık


Bursaspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında ümit verici bir görüntü oluşturduklarını anlatan Alper Avcı, "Burada 2 karşılaşma daha yapacağız. Ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Turnuvası'na katılacağız. Fiziksel anlamda beklediğimizden erken form tutacağımıza inanıyorum. Çok kaliteli ve nokta transferler yaptık. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu'na ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum Oynanacak karşılaşmalara göre belki bir takviye daha gerçekleştirebiliriz. Takımızın kimyasını bozmayacak, bize direkt fayda sağlayacak oyuncu alabiliriz" yorumunu yaptı.

Toraydın: Formumuz yükseliyor


Sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Spor Toto 1. Lig ekibi Altay'ın sportif direktörü Özden Töraydın, şampiyonlukla tamamladıkları son 2 sezondaki kadro derinliği ve takım oyununu bu yıl da sağlamak için gayret ettiklerini bildirdi. Töraydın, yaptığı açıklamada, Erzurum'dan sonra Afyonkarahisar'da devam ettikleri sezon hazırlıkları kapsamında 1-0 yenildikleri Bursaspor maçından sonra dün çıktıkları ikinci hazırlık karşılaşmasında Balıkesirspor Baltok'la 1-1 berabere kaldıklarını belirtti. Kamp çalışmalarının günden güne sonuç verdiğini aktaran Töraydın, şunları kaydetti: "Form grafiğimiz her gün kayda değer şekilde yükseliyor. Folkart TSYD Ege Kupası'nda oynanacak maçlar sonrası çizeceğimiz rota daha da netleşecek. Şampiyonlukla kapattığımız geçmiş iki sezonda en büyük artımız olan kadro derinliği ve takım oyununu bu yılda sağlamak için gayret ediyoruz."