Bir süredir forvet Doğan Karakuş'un transferini bitirmeye uğraşan siyah beyazlılar,oyuncunun Giresunspor'la olan bağını koparmasını bekliyor.

Haber / Levent ARIÖZ

Farklı Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle sezona moralli giren Altay, uzun süredir uğraş verdiği golcü Doğan Karakuş'un transferinde sona geldi. Yaz transfer döneminin başından beri Doğan'la görüşen ve Altay'da oynamaya ikna eden yönetim, genç forvetin kulübü Giresunspor'la olan bağını koparmasını bekliyor. Karadeniz ekibiyle 2 yıllık mukavelesi bulunan, yeşil beyazlıların TFF 1.Lig'de bu sezon oynadığı 3 karşılaşmada da forma şansı bulamayan 24 yaşındaki santrfor, sürekli forma giyma şansı bulacağı Altay'da oynamaya hazır olduğunu yönetime bildirdi. Ayrıca genç futbolcu 1 sezon forma giydiği Altınordu'da kalıcı olamadığını ve yeniden bir İzmir kulubüne gelerek kendini ispat etmek istediği öğrenildi. Doğan'ın Giresunspor'dan öncelikli olarak bonservisini almaya çalıştığı, kulübünün vermemesi halinde kiralık olarak İzmir ekibine imza atacağı gelen bilgiler arasında.

Gündemde stoper transferi var

Siyah beyazlılar forvet bölgesine alacağı ekstra bir transfer dışında, mutlak olarak savunmaya takviye yapmak istiyor. Zonguldak Kömürspor karşısında defans tandeminde yer alan Murat Türkkan-İbrahim Öztürk ikilisinden memnun olan teknik heyetin, rotasyona bir oyuncu daha almak istediği kaydedildi. TFF 2.Lig'de oynayan deneyimli bir isimle temas halinde olan İzmir ekibi, transferi önümüzdeki günlerde bitirmeyi hedefliyor.

Kaybeden Murat'ın takımı

Ligin ikinci haftasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına günde çift idmanla devam eden Altay'da keyifler yerinde. Dün yapılan sabah idmanında Zonguldak Kömür karşısında alınan farklı galibiyet sonrası oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. Orta şut çalışmasına ağırlık veren siyah beyazlılar günü, yarı sahada çift kale maçla tamamladı. Kaybedenin tatlı ısmarlayacağı karşılaşmada Murat Uluç'un kaptan olduğu takım sahadan yenik ayrıldı.