Spor Toto 1'inci Lig'de dün sahasında Denizlispor'a 3-1 mağlup olan Altay'da teknik direktör Alper Avcı ile yollar ayrıldı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Denizlispor maçı sonrası teknik direktörümüz Alper Avcı ile yolları ayırma kararı almıştır. Müsabaka sonrası yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmayla ayrılık kararı verilmiştir. Alper Avcı ve ekibine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz" denildi.

İzmir temsilcisi Alper Avcı yönetiminde 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 12 puan topladı.Siyah-beyazlıların listesinde Yalçın Koşukavak, Ali Tandoğan, Metin Diyadin, İbrahim Üzülmez, İrfan Buz ve Koray Palaz gibi isimlerin olduğu iddia edildi. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve Sportif Direktör Özden Töraydın'ın bir araya gelip bir an önce takımın başına getirilecek yeni teknik patronu belirleyeceği ifade edildi. İzmir temsilcisinde son 3 sezonda Ekmekçioğlu yönetiminde Serdar Sabuncu, Ümit Turmuş, Özgür Doğramacı, Cüneyt Biçer, İsmet Taşdemir ve geçen sezon son 4 haftada Özden Töraydın teknik direktörlük görevini üstlendi.