style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3498085179144364"
data-ad-slot="4886995527">






Süper Amatör Lig Play Of Grubu'nun son haftasında İzmirspor ile Aliağa Futbol Kulübü berabere kaldı. Bu sonuçla grubu 11 puanla lider kapatan Aliağa BAL'a yükseldi. Grubu 10 puanla Bayındırspor'un ardından 3. sırada kapatan lacivert beyazlılar ise Play Out oynamak için Ödemişspor'un 3. Lig'e yükselmesini bekleyecek. Ödemişspor 3. Lig'e yükselirse İzmirspor ile Yeşilova play-out maçı oynayacak.



style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-3498085179144364"
data-ad-slot="4886995527">






[caption id="attachment_108526" align="alignnone" width="800"]izmirspor-taraftar Atatürk Stadı'nın kapalı tribününe koşan İzmirsporlu taraftarlar bir kez daha kahroldu.[/caption]

Süper Amatör Lig Play Off'larının son haftasında Aliağa Futbol Kulübü, İzmirspor ile 1-1 berabere kalarak grubunu lider bitirdi ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeye hak kazandı. Grubunu 10 puanla üçüncü sırada bitiren Şimşek'in şu anki statüde Play Out oynama hakkı bulunmuyor. Ancak BAL 8. Grup'ta şampiyon olan Ödemişspor'un 3. Lig'e yükselme maçını kazanıp profesyonel lige yükselmesi durumunda Şimşek, Play Out oynama hakkı kazanacak. Ceyhan Altınyıldız'ı 2-0 yenen Bayındırspor ise İzmirspor ile aynı puanda grubu bitirmesine rağmen ikili averajda üstünlüğü bulunduğu için sıralamayı 2. sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, bu durumda BAL ekibi Bornova Yeşilova ile Play Out oynamaya hak kazandı. Ödemişspor'un 3. Lig'e yükselmesi durumunda ise Bayındırspor direkt BAL'a yükselecek. İzmirspor ise Yeşilova ile Play Out müsabakasına çıkacak. Ödemişspor 22 Nisan'da Serik Belediyespor ile 3. Lig'e yükselme terfi maçına çıkacak. Ödemiş maçtan mağlup ayrılması durumunda kırmızı lacivertliler, kaybedenler arasında bir maça daha çıkıp kazanırsa 3. Lig'e çıkacak.

Armin kendi kalesine attı


Maçın 12. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Kubilay önüne açarak topu kaleye gönderdi. Kaleci son anda kornere çeldi. 16. dakikada İbrahim Kuşcan uzak mesafeden muhteşem vurdu. İzmirspor file bekçisi köşeden topu çıkardı. 20. dakikada Ogün-Yalçın verkaçında topla buluşan Yalçın çapraz pozisyonda vurdu. Kaleci yine başarılı bir kurtarışla topu kontrol etti. 25. dakikada Aliağa'nın golü geldi. Erdoğan'ın sol kanattan ortasında İranli Armin ters bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi: 0-1.

Beraberlik golü Kubilay'dan


60. dakikada gelişen İzmirspor atağında sol kanattan Tolgahan, Kubilay'ın önüne yuvarladı. Genç oyuncu plase bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1. 78. dakikada Kubilay'ın soldan ortasında Aliağa kalecisi, Gökhan'dan önce uçarak topu yumrukladı ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi. 90 artı 3'de rakibine sert giren Armin ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Mehmet DEMİRPOLAT

Yoldaş ve Eren kadro dışı


İzmirspor'un Bayındır'a farklı kaybettiği maç sonrasında takım otobüste kavga eden orta saha oyuncusu Yoldaş ve stoper Eren kadro dışı kaldığı için bu maçta forma giyemedi. Bu futbolcuların yerine orta sahada Kaan forma giyerken, stoperde Ozan yer aldı.


Cemal Unutulmadı


İzmirspor'da futbol oynadığı dönemde 3 yıl önce yakalandığı amansız hastalıktan dolayı hayatını kaybeden genç kaleci Cemal Türksev ölüm yıldönümünde unutulmadı. İzmirsporlu futbolcular sahaya "Cemal Türksev, Ruhun şad olsun. Kalbimizdesin... Unutmadık..." yazılı pankartla çıktı.

Bayrak dikme krizi


Karşılaşmanın bitiminde Aliağalı futbolcular santraya bayrak dikmek istedi. İzmirsporlu futbolcular ortam gerilmesin diye uyarıda bulundu. Ancak dikkate almayan Aliağalı futbolcular tahriklere devam edince İzmirspor taraftarı çılgına döndü. Aliağa taraftarlarının olduğu bölüme saldırmak isteyen lacivert beyazlılar aradaki camları kırdı. Fakat duruma müdahale eden güvenlik güçleri olayları engelledi. İki takım taraftarı daha sonra farklı zamanlarda tribünden çıkartıldı.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Anıl Pala, Çağrıcan Pazarcıklı, Hüseyin Gegeroğlu
İZMİRSPOR: Uğur *, Fatih *, Armin *, Selahattin *(89 Ersin ?), Berk *, Hüseyin *, Tolgahan *, Kubilay **, Doğacan *(77 Gökhan Baziyar *), Kaan *, Hakan *(77 Orkan *)
ALİAĞA: Kıvanç ***, Erdoğan ***(88 Yunushan ?), Aykut ***, Davidson ***(53 Muhammet İnce *), Serhat ***, Yalçın ***, Bülent ***, Muhammed Sak ***(65 Sadullah ***), Ogun ***, İbrahim ***, Adnan ***
GOLLER: Dakika 25 Armin (Kendi kalesine) (Aliağa), dakika 60 Kubilay (İzmirspor)
SARI KARTLAR: Kıvanç, Yalçın, Ogün (Aliağa), Armin (İzmirspor)
KIRMIZI KART: Armin (İzmirspor)