Milli maç arasından sonra çıkacağı ilk lig maçında bugün Kasımpaşa'yı konuk edecek Akigolar, kazanarak düşme hattından çıkmak istiyor.

SPOR Toto Süper Lig'de son olarak evinde Trabzonspor'a 3-1 kaybederek düşme hattında yer alan Akhisarspor bugün, Göztepe galibiyetiyle çıkışa geçen Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Konuk Akhisarspor'da sakatlıkları süren orta saha oyuncuları Serginho, Bilal ve Eray, Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek. Milli maç arasını çok iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten teknik direktör Cihat Arslan, İstanbul'dan istedikleri skoru alacaklarını söyledi. Hafta içinde ise UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Sevilla ile karşılaşacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, "Zor bir takvim bizi bekliyor. Önce Kasımpaşa karşılaşmasını kazasız geçmek istiyoruz. En iyi şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Eksiklerimiz olsa da şans vereceğim futbolcular gerekeni yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Güray tarihe geçecek


Akhisarspor’a sezon başında Kayserispor’dan dönüş yapan Güray Vural’ı tatlı bir telaş sardı. Akigo’da 134 maça çıkan Güray, 5 maçta daha yeşil-siyahlı formayı giymesi halinde, Akhisar’da en çok forma giyen (138) Brezilyalı Bruno’yu geride bırakacak. 2012-2013 sezonunda Süper Lig’de mücadele etmeye başlayan Akigo’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu döneminde Denizlispor’dan transfer edilen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeşil-siyahlı takımda 4.5 sezondur başarıyla forma giyiyor. Akigo’da bu süreçte 134 maça çıkan Güray, 5 maçta daha yeşil-siyahlı formayı giymesi halinde, Akhisar’da en çok forma giyen (138) Brezilyalı Bruno’yu geride bırakacak. Akhisar’ın demirbaşı olarak dikkat çeken Güray, 12 gol atmayı başardı.