Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanıp UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkını elde eden Akhisar, Süper Kupa'yı da kazanmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de sezon öncesi Türkiye Kupası'nın son şampiyonu olarak pazar günü son lig şampiyonu Galatasaray'la Konya'da Süper Kupa Finali'ne çıkacak Akhisarspor, bir ilki daha başarmayı hedefliyor. Geçen sezon yarı finalde Galatasaray, finalde ise Fenerbahçe'yi geçerek tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanıp UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkını elde eden Akigo, yeni sezona da kupayla başlamak istiyor. Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde final hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Saffet Susic, "Süper Kupa'da neden yeni bir sürpriz olmasın" dedi.

Manu sürprizi


Akhisar Teknik Direktörü Saffet Susic, hücum hattında birçok ismin ayrılmasıyla takımdaki tek golcü olarak kalan Seleznyov'un alternatifinin Gençlerbirliği'nden transfer ettikleri Elvis Manu olacağını söyledi. Manu'nun bugüne kadar hiç forvet oynamadığını belirten Susic, "Benim gördüğüm kadarı ile Manu gerçekten iyi bir forvet olabilecek bir oyuncu. İleri uca takviye için ay sonunda kadar zamanımız var" dedi. Teknik direktör Susic, kafasında Süper Kupa 11'inden 7-8 futbolcunun belli olduğunu söyleyip, bu maçın ardından ligin ilk haftasında Beşiktaş'a konuk olacaklarını hatırlatarak, iki farklı 11 çıkarabileceklerini belirtti.