TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki Karşıyaka'nın kulübe mali destek sağlamak için başlattığı, "Bir bayrak da sen as" kampanyası devam ediyor. İzmir'e 6 bin kilometre uzaklıkta Kazakistan'ın Almatı şehrinde yaşayan Karşıyaka taraftarı Emrah Özbek de kampanyaya katılıp aldığı bayrağı bu kentteki işletmesine astı. Kampanyaya Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, 250 bayrak, 1912 Curva Grubu 100 bayrak alarak katkıda bulunduKampanya kapsamında şimdiye kadar toplam 1500'e yakın bayrak satıldığı, taraftarlara ait şirketler için de 12 büyük boy bayrak siparişi verildiği öğrenildi. Kampanyada bayraklar 50 TL'den satılıyor.

Voleybolda kritik sınav

Öte yandan Kadınlar Voleybol 1.Ligi Ligi A grubunda Karşıyaka onuncu haftada 14 Aralık Cumartesi günü Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi konuk edecek. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşma, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Maçın biletleri 10 TL’den maç günü satışa sunulacak. Karşılaşmayı öğrenci ve çocuklar ücretsiz takip edebilecekler.

Bu sezon evinde oynayacağı karşılaşmaların tümünde protokol tribününde liste olmayacak ve isteyen herkes altyapıya destek için 100 TL karşılığında maçı protokolden izleyebilecek.