Çiğli Belediyesi ile Özel Can Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında belediye bünyesinde görev alan tüm personel, sağlık hizmetlerinden yüzde 50 indirimle yararlanacak.
Sağlık sektöründe İzmir’in son yıllardaki en büyük yatırımlarından biri olan İzmir Özel Can Hastanesi, Çiğli Belediyesi çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti vermeye başladı.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İzmir Can Hastanesi İdari Hizmetler Direktörü Murat Aktaş arasında imzalanan protokol kapsamında, belediye bünyesinde işçi ve memur kadrosunda görev yapan tüm personel sağlık hizmetlerinden yüzde 50 indirimli yararlanacak.
Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Muzaffer Keskiner, 2002 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde kurulan Salihli Özel Can Hastanesi’nin, grubun sağlık alanındaki ilk yatırımı olduğunu hatırlattı. Kısa sürede büyüyerek, çevre ilçelere de hizmet veren 127 yataklı bir hastane seviyesine ulaştıklarını kaydeden Keskiner, Salihli’de yakalanan başarıyı Çiğli de bulunan İzmir Özel Can Hastanesi’nin hekim ve hizmet kalitesi ile İzmir’e taşıdıklarını dile getirdi.
Keskiner şöyle devam etti: “İzmir ülkemizin parlayan yıldızı. Kentsel dönüşüm, ulaşım altyapılarının tamamlanması ve gelir düzeyi yüksek insanların, göç etmesi ile gelecek on yılda bambaşka bir İzmir’de yaşayacağız. Çiğli ise gerek yeni konut projeleri gerekse sanayi altyapısıyla kentin en önemli cazibe merkezlerinden biri olmaya başladı. Ancak sağlık yatırımlarının, İzmir’in gelişim hızının gerisinde kaldığını görüyoruz. Can Sağlık Grubu olarak 350 personelimizle tüm yurttaşlarımıza en yüksek standartlarda hizmet vermek, sağlık merkezi değil, ‘sağlığın merkezi’ olmak üzere yola çıktık. Sınırları içinde bulunduğumuz, Çiğli Belediyesi ile yaptığımız işbirliğini diğer kamu ve özel kuruluşlarla sürdüreceğiz”

HİZMET KALİTESİ ARTACAK


Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da ilçenin çok önemli sağlık yatırımlarına ev sahipliği yaptığını hatırlattı. İzmir Özel Can Hastanesi’nin de sağlıkta hizmet kalitesinin artmasında önemli rol oynayacağına inandığını vurgulayan Arslan, “Çalışanlarımızın canını, Can Hastanesi’ne emanet ettik” dedi.
2017 yılı Kasım ayında hizmete giren Özel Can Hastanesi, 6 ameliyathane, 38'i yeni doğan ve erişkin yoğun bakım olmak üzere 150 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla İzmir’in son yıllardaki en önemli özel sağlık yatırımlarından biri oldu. Hastane bünyesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Erişkin Yoğun Bakım, Yeni doğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya klinikleri bulunuyor.