Rezillik yaşamadan boşanamayanlarda İbrahim Kutluay ve Demet Şener'den bayrağı eski futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Sarnıç aldı. Ama ne almak...

Birbirlerine acımasızca saldıran ikilinin gözü öylesine dönmüş ki, üç masum yavruları umurlarında değil.

En büyüğü altı, en küçüğü 1 yaşındaki üç günahsız, sözde anne babanın elinde zebil yazık...

Emre Aşık çocuklarının şiddet gördüğünü iddia ederek açtığı velayet davasını kazandıktan sonra kızılca kıyamet koptu.

Çocukları almak için eve gelen haciz memurları, polis ve pedagog ile anne arasında başlayan sözlü tartışma, altı yaşındaki Erol'un anne kucağından yaka paça çekiştirilip koparılmasıyla devam etti.

Direnen anneye en son polis biber gazı sıktı...

Araya bir virgül koyayım; çocukların haciz memurlarıyla alınması korkunç... O küçücükler mal değil ki... Üstelik bu olayda avaz avaz bağıran, annesinden ayrılmak istemeyen Erolcuğu çekiştirip alan bir pedagog...

Yani açtığı yaranın, yarattığı travmanın büyüklüğünü en bilmesi gereken kişi...

Bu çirkin uygulamanın değiştirilmesi ile ilgili yasal düzenleme yapılıyormuş, umarım en kısa sürede hayata geçirilir.

Ya Emre Aşık'ın avukatı kadına ne demeli... İddiaya göre avukat hanım arbede sonrası zaferi, Yağmur Sarnıç'a göz kırpıp, öpücük atarak kutlamış. Üzerine de çocuklarla selfie çektirmiş... Bin kere yuh!..

Yağmur Sarnıç kick boksçu... İki yıl önce bahçesinde bulduğu yaralı bir baykuşu tedavi ettirmek için veterinere götürmüştü. Veteriner, hayvanın doğal hayata salıverilmesi ile ilgili girişimde bulununca fena dayak yemişti!

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın adı bir yıl önce de feribotta çıkan bir kavgaya karışmıştı. Sıra tartışması sırasında ağır küfürler eden Yağmur ve eşi, diğer araç sürücüleri tarafından darp edilmişti.

Vukuatları bol bir çift yani...

Çevrelerinde aklı başında büyükleri yok mu diye düşünüyor insan... Çocuklarından uzak kalmak haklı olarak annenin psikolojisini bozmuş...

Babanın da normal olmadığı ortada... Çektiği ve sosyal medyasında paylaştığı videoda üç yaşındaki kızı, “Annem bizi öldürecek” diyor. Ki o yaştaki çocuk ne bilir ölümü, ölmeyi.. Bu da gevşek gevşek gülüp “korkma kızım ben sizi kurtarırım” diyor.

Bu iki deli sağlıklarına kavuşana kadar keşke o üç minik devlet korumasına alınsa...