İki yıl önceydi... Seda Sayan'ın sunduğu gündüz kuşağı programı neredeyse bir sezonu aynı konuyla kapamıştı.

43 yaşında Murat Şar isimli bir adam çıktı, “Hale Soygazi benim annem” iddiasında bulundu. Bak yine bir gülmek geldi. Koskoca adam “annem annem” dedikçe kahkahalar attığımı bilirim.

“Kemancı” gibi bir esere imza atan bestekar Mehmet Yüzüak da Murat'a destek çıkmış, her fırsatta Hale Soygazi'yi vicdansızlıkla suçlamıştı.

Hale Soygazi sözde evlilik dışı dünyaya gelen Murat bebeğin doğum sonrasında ölmesini istemiş, kuytu bir köşeye bırakmıştı. Bebeğin babası da adı açıklanmayan çok zengin bir işadamıydı!

Stüdyo her gün bir sürü şahitle dolup taşıyordu. Her biri heyecanla bin bir hikaye anlatıyordu.

Yeşilçam'ın ünlü ismi, “Deli saçması bunlar, ben o adamcağızın annesi filan değilim” dese de kimseyi inandıramadı. Sonunda mahkemeye başvurdu. DNA eşleşmesi yapılması sonucu programın kurgu olduğunun ortaya çıkacağını söyledi.

Birkaç gün önce açıklanan raporda, “Elde edilen sonuçlara göre anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi'nin biyolojik anneliği reddedilmiştir" denildi.

Sunucu Seda Sayan ve adı geçenlere bir liralık tazminat davası açan Hale Soygazi bir özür bekledi ama nafile...

Kendisini ekranların sultanı ilan eden kadın, instagram hesabından şunları yazdı:

“Yetişkin bir beyefendi programıma başvurup annesini aradığını söyledi ve onu büyüten aile bireylerinden bazılarından annesi olduğunu iddia ettiği hanımefendinin ismini duyduğunu söyledi. Yaptığım programın sonuna kadar arkasındayım. Ben programcıyım, herkese kapısı açık ve yıllarca herkesi dinleyen kucaklayan sarıp sarmalayan programlara imza atmış, Türkiye'nin yetiş bacısı ve en güvenilir ismi olmuş yüce halkımızın buralara taşıdığı bir insanım. Özürlük bir durum yoktur.”

Pes yani... Güvenilirliği karıştırma bari... Pişkinliğin de böylesi...

Hale Soygazi davayı aile, çocuk gibi kutsal kavramları lekeleyerek reyting peşinde koşan programlara seyircinin inanmamasını sağlamak için açtığını söyledi.

O niteliksiz programlardan kazanılan reyting ve milyon liralar varken kim takar kutsal değerleri!