AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül; Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanlarına bayram ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet de İyi Parti ve Saadet Partisini ziyaret etti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilk bayram ziyaretini 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisine yaptı. İl Başkanı Necat Karataş ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Şengül, çiçek takdim edip, seçim çalışmalarında başarılar diledi. İl Başkanı Şengül, MHP’nin Türkiye’nin her sıkıntılı zamanında ülkenin önünü açan bir tavır sergilediğini kaydederek, “Ülkenin önü ne zaman tıkansa MHP her zaman yol açmıştır. Kendi siyasi çıkarlarından önce vatanın ve milletin çıkarlarını düşünmüştür. AK Parti de öyledir. Biz artık emir alan değil, ülkemizin çıkarları neyi gerektiriyorsa, onu yapan bir ülkeyiz” dedi.

“İNANARAK BU İTTİFAKIN İÇİNDE YER ALDIK”


MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da partisinin Türkiye’nin hayrına olacağına inandığı için Cumhur İttifakının içinde yer aldığını söyledi. Karataş, “Milli mutabakat çıkışı ile yola koyulduk. Biz Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı FETÖ, PKK ve benzeri terör gruplarının yanı sıra diğer taraftan bunlara sürekli destek veren küresel güçlerin baskısının ortadan kaldırılmasıyla ilgili bir birlik ve beraberlik istedik. Bölünmez bütünlükten yana olan bir ittifakın yanayız. Bunun için yola koyulduk” dedi. Karataş, Kandil’e yönelik operasyona da destek vererek, “Kandil’e Türk bayrağının dikilmesi önemlidir” dedi.

[caption id="attachment_128267" align="alignnone" width="800"]aydin-sengull MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da partisinin Türkiye’nin hayrına olacağına inandığı için Cumhur İttifakının içinde yer aldığını söyledi.[/caption]

“SİYASETTE BU HOŞGÖRÜYE İHTİYAÇ VAR”


İl Başkanı Aydın Şengül’ün, Cumhuriyet Halk Partisine yaptığı ziyarette de hoşgörü mesajları verildi. Başkan Şengül, daha önceki il başkanlığı ve milletvekilliği döneminde de siyasi partilerle hep sıcak diyalog içinde olduğunu belirterek, “Her siyasi partinin kendi çizgisi var, her parti kendi bakış açısına göre bu ülke için en iyisini yapmaya çalışıyor. Ama ortak paydamız vatanımız, milletimiz” dedi.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Çok mutlu oldum, duygulandım. Bunlar bizim siyasette özlediğimiz hareketler. Çünkü siyaset sizin de ifade ettiğiniz gibi bu ülkeye hizmet için yapılır. Düşüncelerimiz farklı olsa da sonuçta herkesin kendine göre çizdiği bir doğru yol var. Bu doğrular çerçevesinde bu ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Yücel, Urfa Suruç'ta AK Parti’ye yönelik gerçekleşen saldırıdan duyduğu üzüntüyü de dile getirerek, hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu.

“BBP’NİN DESTEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”


Başkan Şengül, Cumhuriyet Halk Partisi ziyaretinin ardından Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti. Burada Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Gürhan ve partililerle bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkan Şengül, Büyük Birlik Partisinin Cumhur İttifakına verdiği desteğin önemini dile getirerek, teşekkür etti.

SAADET VE İYİ PARTİYE ZİYARET


İl Başkanı Aydın Şengül’ün yanı sıra AK Parti İzmir İl Yöneticileri Ömer Az, Hakan Yıldız, Erkan Taş, Nalan Otoğlu, Semiha Paçacı ve Murat Kesici’den oluşan ikinci bir heyet de İyi Parti ile Saadet Partisine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.