Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısında konuşan AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "Abartılı söylemlerle değil, Büyükşehir ve 30 ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda titizlikle hazırladığımız projelerle İzmir halkının karşısına çıkacağız. Bizim tek amacımız İzmir'e hizmet etmek, hep birlikte yaşamaktan büyük keyif aldığımız İzmir'in gelişmesini sağlamak" dedi.

AKP İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Şengül, ilçe koordinatörleriyle de bir araya gelerek, yerel seçim öncesi yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teşkilat içindeki heyecan, istek ve birliktelikten memnun olduğunu söyleyen Şengül, sağlanan bu motivasyonun kendilerini başarıya ulaştıracağını vurguladı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmirliler tarafından çok iyi tanındığını ve sokakta da destek gördüğünü söyleyen Şengül, İzmir'in kaliteli hizmete hasretinin 31 Mart'ta son bulacağını dile getirdi.


BELEDİYECİLİK, SADECE PROJE YAPMAK DEĞİL


Belediyeciliğin sadece proje yapmak olmadığını belirten İl Başkanı Şengül, "Aynı zamanda halkla sürekli iletişim içinde olmayı ve kenti vatandaşın talepleri doğrultusunda yönetmeyi de gerektirir. AKP'li belediyelerin Türkiye genelinde yaptıkları ise, zaten bu konuda örnek teşkil etmektedir. İzmir halkı da AKP'nin başarılı olacağını ve çok iyi işler yapacağını biliyor, bundan şüphe duymuyor. İnanıyorum ki 31 Mart, İzmir'in hak ettiği noktaya doğru hızla ilerlediği günlerin başlangıcı olacaktır. Bu noktada her zaman kendimiz olacağız. İzmir halkına, inanmadığımız hiçbir şeyi söylemeyeceğiz. Samimiyetle yaklaşarak, İzmir'in gönlüne gireceğiz" dedi.

'BİRBİRİMİZİN OLUMLU YÖNLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ'


Teşkilata da mesaj veren Başkan Şengül, "İlçe belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi noktasında çalışmalarımız sürüyor. Adaletli davranarak, İzmir'e en iyi katkıyı sunacak isimleri belirleyeceğiz. Teşkilat olarak çok iyi noktadayız. Heyecanımız ve motivasyonumuz üst düzeyde. Bundan sonra da birbirimizin olumlu yönlerini ön plana çıkararak yolumuza devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Hepimiz, bir ve beraber olunca anlam ifade ediyoruz" diye konuştu.