Saadet Partisi Buca İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında ‘Sevgi Yürüyüşü’ düzenledi. Etkinliğe, SP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, Buca Belediye Başkan Adayı Ceren Kara, İlçe Başkanı Mukadder Temur ile çok sayıda partili katıldı. Kortejin önünde seçim şarkıları çalan bandonun eşliğinde Menderes Caddesi boyunca Hasanağa Parkı’na yürüyen Saadet Partililer, vatandaşlara karanfil dağıttı. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş çevredekilerin büyük ilgisini çekerken, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti.

İddialı projelerimiz var

Çevik Bir Meydanı’ndaki Saadet Partisi standında halka seslenen SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, şöyle konuştu: “İzmirlilerin karşısına temelsiz vaatlerle değil, üzerinde çalışılmış iddialı projelerle çıktık. En güzel hizmetleri yapacak inanç ve birikime sahibiz. Planlı ve programlı çalışılacak, hizmetler daha hızlı ve verimli gerçekleştirilecek, bütün çalışmalar tam bir koordinasyon içerisinde yapılacaktır. Şehrimizde istihdam artırıcı yatırımların yapılmasında belediyemiz, imkânları ölçüsünde yardımcı olacaktır. Turizm ve fuarcılık teşvik edilecek, İzmir kongreler ve kültür merkezi haline getirilecek, şehrimizin tarihi dokusu ve zenginlikleri ön plana çıkarılacaktır.”

SP Buca Adayı Ceren Kara ise “Mahalle bazında halk meclisleri kurarak halkla birlikte yönetimin temel yapısını oluşturacağız. Yönetimdeki anlayış farkımızı herkes hissedecek” ifadelerini kullandı.