CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, ilk defa ittifakların yer aldığı ve cumhurbaşkanı seçiminin de birlikte yapılacağı 24 Haziran seçimlerinde nasıl oy kullanılacağını ilçe ilçe gezerek anlatıyor.

Büyük kartonlara hazırlattığı oy pusulalarıyla seçmene ulaşan Çam, ittifak kutucuğu içinde yer alan partilerin tümüne veya ittifak kutucuğunun herhangi bir yerine oy kullanmanın doğru olduğunu söyledi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin fotoğraf ve seçim sloganlarının bulunduğu araçla ilçeleri gezen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, bu seçimde liste dışı kalsa da çok çalışıyor. İnce’nin fotoğrafının bulunduğu baskılı tişörtle pazar yerinlerinde, kahvehanelerde, sokaklarda gördüğü en küçük kalabalığa bile sandığa mutlaka gitme çağrısı yapan Çam, büyük kartonlara hazırladığı oy pusulaları üzerinden seçinde nasıl oy verileceğini anlattı. Çam, ittifak kutucuğu içinde yer alan partilerin tümüne veya ittifak kutucuğunun herhangi bir yerine oy kullanmanın doğru olduğunu söyledi. Çam, adayların fotoğraflarının yer aldığı alanın altındaki boşluğa oy pusulasının vurulması gerektiğini vurgulayarak, tek bir adaya oy verileceğinin unutulmamasını ve yine mürekkebin dağılmamasına özen gösterilmesini istedi.