Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin teşkilat gezilerine başladı. Yoğun katılımın olduğu ziyaretlerde konuşan Şahin; “Türk Milliyetçileri devletimizi kuran, koruyan ve ileriye taşıyan iradenin sahipleridir. PKK ve FETÖ Terör örgütlerine dur diyen gücün sahipleridir. Yerel Seçimler bu gücün ve iradenin İzmirliler tarafından nasıl desteklendiğini gösterecektir” dedi.

Liderimizin Emrindeyiz


İl Başkanı olarak atandıktan sonra ilçe başkanlıklarını ziyarete başlayan İl Başkanı Veysel Şahin Karabağlar, Gaziemir, Çiğli ve Karşıyaka İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ve Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz’ın hazır bulundu. Bu ziyaretlerde İlçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Şahin yaptığı konuşmasında “Söz söylemek ve büyük nutuklar çekmek için burada değilim, konuşmaktan çok vazifeye önem veren bir gelenekten geliyorum. O sebeple benden güzel söz beklemeyin. Ama her an sizlerin yanında olmamı benden isteyin. Çalışmalarınıza her zaman yanınızda olmamı benden isteyin” İfadelerine yer verdi.

İzmir’le Kucaklaşacağız


İlçe Başkanlıklarının seçimlere yönelik dilek ve beklentilerini de dinleyen Şahin, “Sizler her zorlu seçimi başarıyla atlatmış kadrolarsınız. Liderimizin emrinde ve izinde yine büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Yerel seçimler İzmir’le kucaklaşmamızı gerçekleştireceğimiz bir dönüm noktası olacak. Görüyorum ki teşkilatlarımız tüm varlıklarıyla seçimlere hazır. Güçlü adaylar ve güçlü kadrolarla seçimlerin en başarılı partisi biz olacağımıza inanıyorum. Bu konuda iddialıyız, kazanacağız” derken, teşkilatların önerilerini de tek tek not aldı.

Teröre Direnen Biziz


İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yoğun katılım sağladığı ilçe gezilerinde Ülkücülerin nerede durduğunu sıklıkla vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk Milliyetçileri devletimizi kuran, koruyan ve ileriye taşıyan iradenin sahipleridir. PKK ve FETÖ Terör örgütlerine dur diyen gücün sahipleridir. Yerel Seçimler bu gücün ve iradenin İzmirliler tarafından nasıl desteklendiğini gösterecektir” açıklamasını yaptı.

Karşıyaka Ülkü Ocaklarına Ziyaret


Karşıyaka İlçe Ziyaretinde kurucusu olduğu Karşıyaka Ülkü Ocakları’na da özel bir ziyaret gerçekleştiren İl başkanı Veysel Şahin, Ülkü Ocaklı gençlerle sohbet etti. Buradaki konuşmasında Karşıyakalı Ülkücü Gençlerden çok şey beklediğini ifade eden Şahin “Kurucusu olarak övündüğüm Karşıyaka Ülkü Ocaklarında sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Sizlerden hem ülke yönetimi için hem de İzmir ve Karşıyaka için çok şeyler bekliyorum. Okullarınızda ve işlerinizde başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.