İzmir'de MHP İl Başkanı Veysel Şahin'in, parti genel merkezine, 5 ilçe için isim önerdiği öğrenildi. Şahin'in, Çiğli ve Torbalı'da aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanlarının, aday gösterilmesini talep ettiği belirtildi.

Bu ilçelerin yanı sıra Foça, Narlıdere ve Güzelbahçe'de de belediye başkan adayı gösterilmesi istenilen isimlerin, genel merkeze sunulduğu kaydedildi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in, MHP Genel Merkezine İzmir'deki 5 ilçe için isim önerdiği öğrenildi. Buna göre belediye başkan aday adayı olmak için istifa eden Torbalı İlçe Başkanı Muhammet Oral ile Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız'ın önerilen listede yer alan isimler arasında yer aldığı belirtildi. Şahin'in, MHP Genel Merkezi'ne önerdiği öğrenilen bir diğer isim ise Serdar Mersin oldu. Mersin'in Foça'dan belediye başkan adayı olması önerildi. Yine Güzelbahçe'de belediye başkan adaylığı için Osman Serkan Çağlasa, Narlıdere'de ise Süleyman Kocabıyık'ın Genel Merkeze sunulan isimler arasında yer aldıkları öğrenildi. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeniden aday gösterdiği Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın da, adaylık dosyası için gerekli olan prosedürü tamamladığı belirtildi. DHA