Yılbaşı gecesinde görev yapan polis, şoför, esnaf ve güvenlik personeli ziyareti geleneği bu senede bozulmadı. İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve yönetimi soğuk havada zor şartlarda çalışan işçileri unutmadı.

Yeni Yönetimle ilk çalışma

Geçtiğimiz hafta seçimde güven tazeleyen Başkan Gruşçu, yeni yönetimiyle ilk çalışmasını yılın son gecesini sokakta çalışarak geçiren emekçilere yaptı. Soğuk havada çalışan işçilere ”Ailenizden uzakta, İzmirlilere hizmet etmek için yılbaşı gecesi mesaidesiniz. Bu soğuk kış gecesinde en azından içiniz ısınsın.” diyerek sıcak çorba ikramı yapan ve onlarla sohbet eden Gruşçu kazasız, belasız, iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Genç başkan ve ekibi sabaha kadar çalışacak ESHOT personeline motivasyon için; Bahribaba, Gümrük, Halkapınar otobüs terminallerini, metro istasyonu güvenlik ekiplerini ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polisleri ziyaret etti.

“Aydınlık bir geleceği beraber kuracağımız…”

Genç Başkan yeni yıla ilişkin dileklerini ise ”Yoksulluk ve işsizliğe çare olabildiğimiz, kadın ve çocuk cinayetlerinin olmadığı, aydınlık bir geleceği beraber kuracağımız yeni bir yılın huzur, barış, özgürlük ve adaletle yaşanabilmesi için çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” sözleriyle dile getirdi.