CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pazartesi günü İzmir Ekonomi Ünivresitesi'ne (İEÜ) gitmeyeceği açıklandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar ve pazartesi günlerini İzmir'de geçirerek bazı yatırımları hizmete açacak ve sempozyuma katılacak. CHP Genel Kılıçdaroğlu'nun pazartesi günü İEÜ'nün 17'nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle öğrencilerle bir araya geleceği de taslak programda yer almıştı. İEÜ, yazılı açıklama yaparak Kılıçdaroğlu'nun üniversiteyi ziyaret etmeyeceğini duyurdu. İEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan Pazartesi günü İEÜ'ye gitmeyeceği o gün, üniversitenin 17'nci kuruluş yıl dönümü töreninin yapılacağı belirtilerek, "Kılıçdaroğlu'nun İzmir ve ilçelerinde programının olduğu saatlerde bizler üniversitemizin kuruluşunu öğrencilerimizle birlikte kutlayacağız" denildi.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir Programı


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Nisan Pazar günü İzmir’e gelecek. Pazar günü saat 15.00’te İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Tire ilçesi olacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Nisan Pazar günü İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu, ilk önce Tire’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan arıtma tesisinin açılış programına katılacak. Saat 16.00’da ise yine Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi’nin ortak projesi olan 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı’nın açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu, geceyi İzmir’de geçirecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan Pazartesi de Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği’nin düzenlediği sempozyuma katılacak. Köy Enstitüleri’nin 78’inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova’da düzenlenecek olan ‘Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu’nda konuşma yapacak olan Kılıçdaroğlu, buradaki programının ardından Ankara’ya gitmek üzere İzmir’den ayrılacak.