CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla hastaneye yatarak prostat ameliyatı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süredir prostat rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü, doktorların ise son kontrollerde ameliyata karar verdikleri öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde ameliyata alınan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ankara Acıbadem Hastanesinde bu sabah gerçekleşen ameliyattan sonra, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.

CHP'DEN AÇIKLAMA


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin CHP tarafından yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara Acıbadem Hastanesi'nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir" denildi.

AKŞAM SAATLERİNDE TABURCU OLDU


CHP Lideri Kılıçdaroğlu ameliyatın artından akşam saatlerinde taburcu edildi. Hastaneden yürüyerek çıkan Kılıçdaroğlu, dışarıda bekleyen gazetecilere el salladı.

CHP'Lİ TEZCAN: SALI GÜNÜ KÜRSÜDE GÖRECEKSİNİZ


CHP Sözcüsü Bülent Tezcan hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Sayın Genel Başkanımız sabah idrar yollarındaki bir sağlık problemi ile hastaneye geldi. Küçük bir cerrahi girişim sonunda şu anda sağlığı çok iyi. Çok başarılı bir biçimde sabah geldi şimdi de taburcu oldu. Evinde istirahat edecek. Bundan sona hızla çalışmalarına başlayacak. Çok kıs zamanda sağlığına kavuşacak. Eminim salı günü kürsüde görebileceksiniz" dedi.