İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda 21 Haziran'da İzmirlilere seslenmesi planlan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin programında flaş değişiklik oldu.

Kılıçdaroğlu ve İnce'nin yaptığı görüşmenin ardından, ortak mitinglerin 'tarafsız cumhurbaşkanı adayı' imajına zarar verme olasılığı üzerine iptal edildiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile yaptığı görüşmenin ardından, ortak mitinglerin tarafsız cumhurbaşkanı adayı propagandasına zarar verme olasılığı gözetilerek iptal edildiği bildirildi.

10 büyükşehirde ortak miting kararı alan Kılıçdaroğlu ve İnce, bu sayıyı önce 8’e, sonra 4 mitinge düşürmüştü. Kılıçdaroğlu’nun İnce ile yaptığı görüşmenin ardından, ortak mitinglerin tarafsız cumhurbaşkanı adayı propagandasına zarar verme olasılığı gözetilerek iptal edildiği bildirildi. Seçim sonuna kadar Kılıçdaroğlu ve İnce ayrı ayrı propaganda yapmaya devam edecek. İki ismin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek mitingde vatandaşlara birlikte seslenmesi bekleniyordu. Böylece İzmir’de İnce miting yapacak, Kılıçdaroğlu’nun ise ya bir salon programı yapacağı ya da tek başına bir miting düzenleyeceği ifade edildi.