İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 7 Eylül Cuma günü kapılarını 87'nci kez kapılarını açacak. Fuarın açılışı törenlerine TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un da katılacağı öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 7 - 16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye'nin ilk ve tek genel ticaret fuarı olan İEF, 7 Eylül Cuma günü saat 18.30'da yapılacak yapılacak açılış töreni ile başlayacak. Kültürpark içerisindeki İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde yapılacak açılış törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un da katılacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra partner ülke olan Sırbıstan'dan ise Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic'in geleceği açıklandı.

İzmir başta olmak üzere, yurtiçi ve yurt dışından misafirlerini bekleyen İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün sürecek etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olacak. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki 'teknoloji' ana teması doğrultusunda son teknolojik gelişmeler, ziyaretçiler ile buluşturulacak.