Gazeteci Gökmen Ulu, CHP'den İzmir'in Dikili ilçesinden Belediye Başkan aday adayı oldu.

Sözcü Gazatesi'nde görev yapan Gazeteci Gökmen Ulu, CHP'den İzmir'in Dikili ilçesinin Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Ulu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında şöyle dedi:

"Türkiye'nin bildiği gibi doğduğum, yetiştiğim, hiç kopmadığım memleketim, İzmir'in şirin ilçesi Dikili'dir. Güzel insanların yerleştiği, aydın toplum yapısı barındıran Dikili'de, halkımızın tevdi etmek istediği önemli bir vazife var. Aziz halkımız, belediye başkanlığı görevini üstlenmem için kuvvetli çağrıda bulunmakta. Cumhuriyet Halk Partimizin tabanıyla toplumun bütün renklerinden oluşan büyük çoğunluk hayli istek ve destek sergileyerek teveccüh göstermekte. Bireyi olmanın onurunu yüreğimde taşıdığım Dikili'de yaşayanların değerli görüşlerine hiçbir zaman duyarsız ve kayıtsız kalmadım. Gereken her kademe ile yaptığım titiz istişareler sonucunda kararımı verdim."

GÖKMEN ULU KİMDİR?


Gökmen Ulu Sözcü Gazetesi İzmir Muhabiri ve gazeteci’dir. Gökmen Ulu, mesleğe Ege TV'de haber spikeri olarak başladı. Ardından Marmaris TV'de, Artı 1 TV'de çalıştı. Sözcü Gazetesi'nde üç yıldır çalışan Gökmen Ulu, 15 yıldır Burcu Ulu ile evli ve 13 yaşında 'Ege Efe' adlı bir oğlu var. 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı yerin haberini yapan Gökmen Ulu’nun bu sebepten dolayı tutuklandı ve tahliye edildi. DHA