Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Kasım cumartesi günü bir takım ziyaret gerçekleştirmek üzere İzmir'e gelecek. 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan ve 118 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketi sonrası yıkılan yapıların dönüşümü için TOKİ aracılığı ile hükümet konut yapımına başlanma talimatı vermişti. İnşaata başlanmasının üzerinden henüz 1 yıl geçmeden ilk etap konutlar tamamlanması planlanırken, 6 Kasım tarihinde İzmir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan konut teslimini bizzat yapacak.

DANIŞMA KURULU GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Erdoğan gün içinde Genel Başkanı olduğu partisinin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu etkinliklerine katılacak. Erdoğan ayrıca AK Parti İzmir Gençlik Kolları'nın Konak'ta düzenleyeceği Gençlik Buluşması'na da katılacak.

ALSANCAK STADI AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK

İzmirli binlerce sporseverin merakla beklediği ve son olarak çim serimi işleminin gerçekleştirildiği Alsancak Stadyumu'nun da açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tamamlanması halinde ayrıca yapım süreci devam eden Buca Devlet Hastane açılışını da gerçekleştirecek. Erdoğan'ın ayrıca, 6 Kasım günü Kiraz Suludere Yeraltı Barajı'nın da açılışını gerçekleştirmesi bekleniyor.