Yarın İzmir'e geleceği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda halk buluşması yapacağı duyurulan Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun bu programı iptal edildi. 

31 Mart Mahalli Seçimleri’ndeki kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan olan Ekrem İmamoğlu'nun, yarın İzmir’de bir dizi programa katılması bekleniyordu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer ile buluşacak olan Ekrem İmamoğlu ilk olarak basın mensupları ile bir toplantı yapacak ve ardından saat 18.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bir halk buluşması gerçekleştirecekti. Ancak İmamoğlu'nun yoğun programı nedeniyle ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. 

Tunç Soyer Basın Ofisi'nden yapılan açıklama şöyle:

Değerli Basın Mensupları,

04 Nisan’da (yarın) saat 17.00’da Sayın Ekrem İmamoğlu ile gerçekleşmesi beklenen ortak basın açıklamamız ve ardından 18.00’da yapılması planlanan halk buluşmamız Sayın İmamoğlu’nun İstanbul’daki yoğun gündemi nedeniyle ertelenmiştir. Kutlama buluşmamızın tarihini en kısa sürede yeniden paylaşacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.