İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışması için gittikleri her noktada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’in başlattığı tülbent devrimi 24 Haziran’da sandıkta vücut bulacaktır. İzmirli hemşehrilerimiz de bu anlamda gereğini yapacağına olan inancımızdır tamdır” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve birinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çevresinde İzmirlilerle bir araya geliyor. İzmirlilerin İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi gösterdiğini vurgulayan Dervişoğlu, “Vatandaşların partimize olan sempatisi ve ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor. Vatandaşlarımız, esnafımız AKP iktidarından artık bıkmış durumda. Değişimin ayaklarını seslerini duyabiliyoruz” dedi.

AKP 2002’DEKİ OYUNA ALABİLİRSE…


Dervişoğlu, İYİ Parti’nin merkez partisi olduğunu belirterek, “İzmir seçmeni her zaman kendisini merkezde konumlandırmıştır. İzmir kimsenin kalesi olmamıştır. İYİ Parti en fazla oyu da AKP’den alacaktır. AKP İzmir’de 2002 seçimlerinde aldığı yüzde 18’lik oyu alabilirse, öpsün başının üzerine koysun. Bunun üzerine çıkmaları pek mümkün gözükmemektedir” dedi.

İZMİR TÜLBENT DEVRİMİNE SAHİP ÇIKACAK


İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in başlattığı tülbent devrimine İzmirlilerin sahip çıkacağına ve bunu destekleyeceğini vurgulayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve birinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Tülbent barışın, kardeşliğin sembolüdür. İYİ Parti ülkemizde barışın, kardeşliğin yeniden sağlanması için yola çıktı. ‘Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak parti kurun’ emri ilk önce İzmir’den geldi. Biz de bu emre uyduk ve herkesi kucaklayan bir parti kurduk. Vatandaşları arasında ayrım yapan, onların ötekileştirenlerden vatandaşlarımız artık bıktı. İnsanlar; huzur, barış istiyor. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığında ilk olarak bu sağlanacaktır. İzmirliler, İzmir’ce düşünenleri sosyal hayatta olduğu gibi siyasi hayatta da yalnız bırakmayacaktır. İzmirliler tülbent  devrimine sahip çıkacağına olan inancımız tamdır”