Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'na gittiler. Okul bahçesinde kendilerini bekleyen vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan çiftini, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer de karşıladı.

İYİ Partili ismin usulsüzlük itirazı reddedildi İYİ Partili ismin usulsüzlük itirazı reddedildi

"ÇOK YOĞUN BİR KAMPANYA GEÇİRDİK"

Kabine geçerek oylarını kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan, oy zarflarını sandığa attıktan sonra mührü teslim edip imzalarını attılar. Seçmen listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 249. sırada yer alırken, Emine Erdoğan 248. sırada yer aldı. Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki seçimin milleti yorduğunu belirterek, "Kısa bir süre önce milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini gerçekleştirdik. Bugün ise yerel yönetimler seçimini yapıyoruz. Bu iki seçim milletimizi yordu, bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik." dedi.

"MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI NETİCE ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel yönetimler seçiminin ülke ve millet için hayırlı bir sonuç çıkarmasını dilediğini belirterek, "Yerel yönetimlerden inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

OY KULLANMA SÜRECİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oy kullanma sürecini tamamladıktan sonra okuldan ayrıldılar. Seçim günü boyunca Türkiye genelinde oy verme işlemi devam edecek.

Kaynak: AA