Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, CHP Narlıdere İlçe örgütü ve belediye meclis üyeleri yeni seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Narlıdere’ye dik duruş teşekkürü

CHP Narlıdere ilçe örgütü ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “ Bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 7 Ocak 2018 günü bir il kongresi gerçekleştirdik. İl kongremizde bizlere il yöneticisi arkadaşlarla birlikte çok önemli ve çok onurlu bir görev verildi. Bu görevi devraldığımız günden beri bu göreve layık olmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Narlıdere İlçe örgütümüzün, Narlıdere Belediye Meclis üyelerimizin, İlçe Başkanımızın, Kadın kollarımızın, Gençlik kollarımızın ve değerli parti büyüğüm, değerli abim Abdül Batur başkanıma da İl kongresi sürecinde yaptığı desteklerden ve dik duruşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizleri böyle görmek bana çok büyük bir enerji ve heyecan verdi” dedi.

Narlıdere’den kuşkunuz olmasın

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ziyarette yaptığı konuşmada “ 7 Ocak’ta gerçekleştirilen il kongresi sürecinde 2017- 2019 gibi çok zorlu bir süreçte CHP İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel elini değil gövdesini taşın altına koyarak bu sorumluluğu üstlenmiş bulunmakta. Narlıdere İlçe örgütü adına, İl başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz. Narlıdere İlçe örgütü adına şu sözü sizlerin huzurunda bir kez daha vermek istiyoruz. ‘Narlıdere her zaman yanınızda ve yakınızda olmaya devam edecektir. Narlıdere İl Faaliyetlerini her zaman destekleyecek, gerekli özveriyi göstererek beraberlik ve dayanışma içerisinde en güzel çalışmaları ve sonuçları çıkartacağından kuşkunuz olmasın” dedi.

Narlıdere dik ve kararlı duruşunu göstermeye devam edecek

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “ Bugün burada CHP Narldere İlçe Başkanı, Kadın Kolları, gençlik Kolları, İlçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ile Narlıdere olarak çok güzel bir tabloyu oluşturduğumuza inanıyorum. Narlıdere’nin dayanışma ve birlik içerisinde olduğunu gösteren güzel bir tablo bu. Bugün burada 7 Ocak’ta birlikte olmaktan onur duyduğumuz, seçilmesinden dolayı büyük bir sevinç duyduğum, seçim sürecine kadar Büyükşehir meclis toplantılarımızda yanyana oturmamızdan dolayı kendisi daha 7 Ocak’tan önce de çok iyi tanıdığım ve çalışmalarını takdir ettiğim arkadaşımız Deniz Yücel’in İzmir il Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Narlıdere olarak son derece mutlu, onurlu ve gururlu olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Narlıdere il kongresinde gösterdiği dik duruşu, kararlı duruşunu her zaman göstermeye devam edecektir. Bu göreve en yakışan arkadaşımız Deniz Yücel’i ve yönetimini kutluyor başarılar diliyorum” dedi.