CHP’ İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Kazım Umdular, Karabağlar, Gazemir ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı.

Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunun dayatıldığını vurgulayan Umdular vatandaşlara ‘kutuplaştıran siyaset yerine özgürlükte, adalette, refahta buluşturan bir siyaset izleyeceğiz‘’ mesajını verdi.

Toplumun tüm kesimlerinin tam demokrasi talebini dile getirmesi ile Türkiye’de yeni bir sürece geçilebileceğine işaret eden Umdular, sözlerini şöyle sürdürdü:

Tek adam rejiminden kurtulmak için son virajdayız. Ranta, rantiyeye, “gölgesini satamadığı ağacı kesmeye’’ heveslenen vahşi kapitalizme karşı yaşamı birlikte savunacağız.
Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP umudunu Gezi’ye katılan yurttaşlarımızdan ve Adalet yürüyüşünde sel olup akan milyonlardan alan bir parti. 5 Haziran Dünya Çevre gününde, özellikle vurgulamak isterim. AKP iktidarının rant ve betonsever politikalarına karşı, ülkemizin havasına, suyuna, toprağına, çevresine, doğasına tüm canlılarına sahip çıkan bir partiyiz”

Tüm seçmenleri aklı, vicdanı ve sağduyusuyla 24 Haziran’da sandığa çağıran Kazım Umdular, sözlerine “Ülkemizi, hepimizi yaşanan karabasandan demokratik seçme iradesini kullanmak kurtaracaktır. Karabağlar Gazemir, Buca ziyaretlerimizde, toplantılarımızda da gördük ki artık İzmir ve tüm Türkiye oybirliği "tamam" diyor. Halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz, çünkü bizim davamız Türkiye, rantiye değil…" diyerek son verdi.