Azerbaycan'da kaza geçiren ve İstanbul'da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu.

Hastaneden taburcu olduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları kaydetti: "Bundan tam bir hafta önce 20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyarete gitmiştik. Dönüş yolunda aracımız kaza yaptı.

Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi.

Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da halledildi. 2 kaburga kırığım vardı, bunlar da zaman içerisinde iyileşecek. Azerbaycan'da yapılan ilk müdahalelerin ardından memleketimize döndük."

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldırım sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda da, "Azerbaycan ziyaretimiz sırasında geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonrası hastanedeki tedavi sürecim tamamlandı. Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim. Bugün taburcu oldum. Bu ciddi kaza sonrası ilk andan itibaren hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de tedavimiz için bizzat yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'a teşekkür ederim" dedi.

Yıldırım, tedavi sürecinde destek olan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Sağlık Bakanı Temür Müsayev ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da teşekkür etti.