AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Cemal Bekle, hükümetin ulaşım alanındaki çalışmalarına bir yenisinin daha eklendiğini belirterek, “Sabuncubeli Tüneli, ulaşımda konforun yanı sıra ekonomiye de katkı sunacak” dedi

İzmir'de renkli kişiliği ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Bekle, seçim çalışmaları kapsamında sahada vatandaşla ve esnafla buluşmayı sürdürüyor. Çimentepe'de Roman vatandaşlarla bir araya gelen Vekil Adayı Bekle, esnafın da kapısını çaldı. Bekle, mahalle ve ev ziyaretlerinin ardından Sabuncubeli Tünellerinin açılış ve iftar programına katıldı.

“YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

Sabuncubeli Tünelleri, Başbakan Binali Yıldırım tarafından hizmete açıldı. Daha güvenli bir ulaşım sağlayacak tünellerin, Başbakan Yıldırım’ın İzmir’deki 35 projesinden biri olduğunu ifade eden Cemal Bekle, "Sabuncubeli Tünelleri Manisa ve İzmir arasını 45 dakikadan 15 dakikaya indirecek. Başbakanımız açılışta Sabuncubeli Tünellerinde hem gidişin hem de gelişin ücretsiz olacağını açıkladı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek. Yaparsa AK Parti yapar" ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK”

İzmir’e yapılan ulaşım yatırımlarını anlatan Cemal Bekle, Türkiye’de de pek çok hayalin gerçeğe dönüştüğünü vurguladı. Ulaşım ve altyapı bakımından Türkiye’nin 15 senede tam 20 kademe atladığını dile getiren Bekle, “16 senede İzmir'e 410 kilometre bölünmüş yol yaptık. Böylece İzmir'in bölünmüş yol uzunluğu iki katının üzerine çıktı. İzmir'in bütün illere bölünmüş yol bağlantısı var. Ulaşımın AK Parti ile geldiği nokta çok önemli. Ülkemiz, dünyada altyapı yol ağı gelişmişlik sıralamasında 9. sıraya geldi. Ulaşım yatırımları ile Türkiye'nin ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürdük. Ülkemizi hızlı trenle tanıştırdık, hava yolunu halkın yolu haline getirdik” diye konuştu.