CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, İzmir iş ve çalışma dünyasını yakından tanıdığı, Ankara'da özellikle bu alanlardaki sorunların çözümü için mesai harcayacağını söyledi.
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve 9 Eylül Gazetesi Genel Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Attila'yı ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Serter, özellikle Muharrem İnce isminin açıklanmasının ardından halkta çok büyük bir umut ışığı doğduğunu belirterek, “Muharrem İnce'de halk kendini buldu. Kimisi öğretmen olarak, kimisi ağabey olarak, kimisi baba olarak, kimisi bir çiftçi olarak görüyor. Herkes kendinden bir parça buldu” dedi.
2015 seçimlerinde meclise 2. bölgeden 7 milletvekili gönderdiklerini hatırlatan Serter, “Yaptığımız saha çalışmalarında gördük ki bu seçimlerde 9. hatta 10. sıra adaylarımızın dahi meclise gitme şansları var. Muharrem İnce ile birlikte halkın büyük kesiminden, özellikle gençlerden büyük teveccüh görüyoruz. Bunun sandığa yansıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.

İzmir'in sorunlarını biliyoruz


İzmir’in birçok alanda Ankara’dan yeterli ilgiyi göremediğine dikkat çeken Serter, “İş dünyasından gelen bir isim olarak sorunları yakından biliyorum. İş dünyası ile çok yakın ilişkilerim var. İzmirlilerle birlikte sorunların çözümü için Ankara’da bir nefer gibi çalışacağım. İş hayatında 40 yıllık bir tecrübeye sahibim. Bugüne kadar İzmir Ticaret Odası, EBSO, EGİAD, İZSİAD, İzmir Mobilyacılar Odası başta olmak üzere birçok kurumda görev yaptım. İş ve çalışma dünyasını yakından tanıyorum. Mecliste özellikle bu alanlarda sorunların çözümü için mesai harcayacağım” ifadelerini kullandı.
İGC Başkanı Misket Dikmen ise, seçilebilecek sırada daha çok kadın aday olması gerektiğine vurgu yaptı.