Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Teşkilatı Genel Başkan Bahçeli'ye Kavacık Üzümü ikram etti. Geçtiğimiz günlerde MHP Karabağlar ilçe başkanı İbrahim Uğur ve ilçe teşkilat yöneticileri Genel Başkan Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Bahçeli’ye İzmir’in dünyaca ünlü Kavacık Üzümü ikram edildi.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur, “Genel Başkanımız ülkemizin değerleri ile yakından ilgileniyor. İzmir’e her geldiğinde hemşehrilerimizle yapılan sohbetlerde tarihi, kültürel ve tarımsal ürünlere önem göstermemiz gerektiğini bizlere öğütlüyor. Biz de liderimizin bu hassasiyetini bildiğimiz için dünyaca ünlü Kavacık Üzümümüzü kendisine ikram ettik. Çok memnun oldu. Kavacık Köyümüzde yetişen Enfes Üzümü ve yetiştiricileri hakkında bizden bilgi aldı. ” açıklamasında bulundu.

Bahçeli’den Özel İlgi


Ziyaret sırasında “Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bir Yörük Türkmen Köyü olan Kavacık’a ve Enfes Üzümü’ne gösterdiği ilgi ile birlikte bize bu konularda söyledikleri gerçekten bizleri çok şaşırttı.” diyen ilçe MHP ilçe Başkanı İbrahim Uğur sözlerini şöyle sürdürdü. “Kendisi de Yörük Türkmen olan liderimizin İzmirimizin Kavacık Köyü ve Üzümü hakkındaki bilgisi çok şaşırttı. Onun bu alakasını biz bir emir olarak algılıyoruz. Bundan sonra Kavacık ve üzümü konusunda köylümüze çok destek olacağız” dedi.

Yerel Seçimlere Hazır Olun


Lider Bahçeli’ye son olarak “İzmir’e bir emirleri olup olmadığını” sorduklarını da sözlerine ekleyen Uğur, Bahçeli’nin “Tüm teşkilat mensuplarımıza selam söyleyiniz, yerel seçimlere hazır olalım” dediğini sözlerine ekledi.