MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında,Türk Tabipleri Birliği'ni hedef göstererek; "TTB Türk düşmanıdır, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal çok acil, seri şekilde hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalı." dedi.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

CHP, PYD’yi temize çıkarma arayışındadır. TTB ismindeki PKK paravan örgütü vatana ihanet suçu işlemiştir. Bunun düşünce hürriyetiyle bir alakası yoktur. Zulme karşı tarafsız kalmak bile namussuzluktur. PYD’nin derdine düşen alçaklar, en ufak bir tepki, en küçük itiraz göstermemiştir. Yediği ekmeğe ihanet etmek işte böyle bir şeydir. TTB Türk düşmanıdır, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal çok acil, seri şekilde hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalı.

TSK ve ÖSO Afrin'e adım adım yaklaşmaktadır. Bugüne kadar PYD/PKK işgalindeki pek çok yer kurtarılmıştır.Türkiye terörle mücadele etmektedir ve davamız haklıdır. Son silahlı hain ele geçirilinceye kadar bu mücadele durmayacaktır. Afrin stratejik ve iyi planlanmış bir harekatla çembere alınmıştır. Teröristler tarafından inşa edilen beton tüneller atış mazgallarına sahip kuleler hiç kimsenin gözünden kaçmamıştır.PKK ile PYD arasındaki bağ ve bağlantı bir kez daha alenileşmiştir. Demek ki PYD ve PKK terör örgütü, tıpkı Sur'da olduğu gibi Nusaybin'de görüldüğü gibi çukur kazarak, tünel açarak, barikat dikerek terör eylemleri için hazırlık ve prova yapmışlardır.

“BOZKURT İŞARETİ YAPANLARDAN BAŞKA GİDECEK VARSA BUYURSUN GİTSİN”


Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretlerinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır. Bozkurt işareti yapan yiğitleri gazetede okuyunca felç geçiren, adeta komaya giren askeri ve siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır? Niye bu kadar ürkmüşlerdir? Şayet vatan müdafaasına bozkurt işareti yapanlardan başka gidecek varsa buyursun gitsin. Ellerini tutan yok, önlerine geçen yok. Şahadete gönüllü olarak kucak açan var idiyse beklemesin durmasın sınır ötesine koşsun. Bozkurt işaretini görür görmez, sırtı kedi gibi kabaranlar, kırmızı görmüş boğa gibi köpürenler sözüm sizedir. Hadi teröristlerin üstüne gidin de görelim, alkış tutalım.

“BU MİLLETE TAŞIDIĞIM CANI SEVE SEVE FEDA ETMEYE HAZIRIM”


Bir başka densiz, eski milletvekili bozkurt işaretinin İslam’ın ruhuna aykırı olduğunu dile getirmiştir. Türk milleti ne çektiyse bu kişiliksiz kimliksiz kişilerden çekmiştir. Bunu söylemek için Türk düşmanlarından ilik nakli yapmak yeterli olacaktır. Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu? Bozkurt çakalla karışmaz, bir tutulamaz. Gitsinler çakallar, sırtlanlara baksınlar. Bozkurdun önüne çıkmayı akıllarına bile getirmesinler. Bilinsin ki Zeytin Dalı harekatına bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak, yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Türkiye tesadüfen bulunmamış, harita üzerinde kurulmamıştır. Türk milleti boşuna bir araya gelmemiş, bağımsızlık hediye olarak alınmamıştır. Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi en ön safta Afrin’e gider, gerekirse bu millete taşıdığım canı seve seve feda etmeye hazırım. Bu da bir millete devlet sözüdür.