MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanları toplantısına katılmak üzere Antalya’ya gitti.Kent girişinde Bahçeli’nin konvoyunu durduran partililer, el öpmek için birbiriyle yarıştı.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da belediye başkanlarıyla buluşmasında konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kudüs kararı ve terör örgütlerine verdikleri destek nedeniyle ABD'yi sert dille eleştirdi: "ABD terör örgütlerini kışkırtmış, kanımızın dökülmesini seyretmiştir. ABD teröristleri himaye etmiş milletimizin parçalanmasını projelendirmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı fazladır. Kudüs konusunda Trump skandal bir karar imza atmıştır. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanımlanmasından sonra bölgede barıştan bahsedilemeyecektir. Evanjelist tezgah Trump'ın iradesine zincir vurmuştur."

Bahçeli özetle şunları söyledi: "Önümüzdeki seçimlere çok iyi hazırlık yapacağız, seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Boşa geçecek zaman kalmamıştır. 2019 hem zorlu hem de çetin geçecektir. Sanki yarın seçim varmış gibi hazırlıklı olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır. 2019'da yolu çok başaracağız, çaresi yok kazanacağız. Buna varım, buna hazırım diyen kim varsa yürüyüşümüz beraberdir. Birlikteliğimiz bakidir.

HANGİ TAŞI KALDIRSAK ARDINDAN ABD ÇIKIYOR


İran'a ticaret için onlardan izin almayız. Kimlerle hangi iş ve ticaret ilişkisine gireceğimizi kendimiz belirleriz. ABD'nin keyfine bakarak, siyasi ve ekonomik çıkarlarımızdan vazgeçmeyiz. Türkiye'nin hiçbir zaman kimsenin onay ve takdirine izin verecek hali olmayacak. ABD terör örgütleriyle koyun koyuna girerken Türkiye'ye mi danıştı? İşlenmiş suçların yargı sahası Türkiye'dir. ABD'de kurulan mahkeme neyin nesidir. Türkiye müstemleke bir devlet değildir. ABD terör örgütlerini kışkırtmış, kanımızın dökülmesini seyretmiştir. ABD teröristleri himaye etmiş milletimizin parçalanmasını projelendirmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı fazladır.