AKP Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi.

Ünal, Türk siyasetinin çok ağır bir mitomani vakasıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusudur" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. "Türk siyaseti çok ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıya. Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusudur" değerlendirmesinde bulunan Ünal, paylaşımında mitomani kelimesinin sözlük anlamına da yer verdi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı açıklamada ''Buradan ilk kez, FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. Sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Sen, devletin bütün sırlarını, kozmik odayı FETÖ'ye açacaksın Sonra kalkıp, 'Ne istedin de vermedik?' diyeceksin. Vali, kaymakam, general, rektör, her şeyi verdik şimdi diyorsun ki 'FETÖ'nün siyasi ayağı kim?' Siyasi ayağı sensin arkadaş'' dedi.