AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin başarılı bir sonuç alacağına inancının tam olduğunu belirterek, kazananın İzmir olacağını söyledi.

Nasır, İzmirli seçmenin bilinçli tercihler yaptığını ve kente yapılan yatırımların da farkında olduğunu dile getirdi. İzmir'in kaybedecek vakti olmadığını vurgulayan Necip Nasır, hem yerel, hem merkezi hükümet arasında köprü vazifesi göreceğini vurguladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 seçimleri öncesi İzmir milletvekili olarak kent için yapmayı taahhüt ettiği 35 proje olduğunu hatırlatan Nasır, "35 projeden 10 tanesi hayata geçti. Diğerleri ise devam ediyor. Bunlar devasa, büyük projeler. Örnek verecek olursak tüp geçit projesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim bildirgesini açıklarken de ifade etti. Burada devlet üzerine düşeni yapıyor. Çünkü İzmir'e daha yapılacak çok şey var. Biz de bu önemli yatırımların yaşama geçirilmesi için Allah'ın izniyle elimizden gelen çabayı göstereceğiz" ifadesini kullandı.

“İZMİR'İN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM”


Bir işadamı olarak İzmir'in sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Necip Nasır, “İzmir’de esnaf içinden yetişen bir işadamıyım. Yaklaşık 50 yıldır İzmir’deyim. İzmir’in hem sosyal sorunlarını hem de fiziki sorunlarını çok iyi bildiğim için çözümleri noktasında da katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum.” diye konuştu.

“İLK MECLİS KADAR ÖNEMLİ”


Yeni dönemde oluşturulacak meclisin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu ilk meclis kadar önemli olduğunun altını çizen Nasır, sözlerine şöyle devam etti: "Başkanlık Sistemi ile birlikte günün koşullarına göre dünyadaki siyasi gelişmelere bilim ve teknoloji ile gelişen dünyada ülkelerin kendi aralarındaki rekabet şartlarında daha yeni, rekabet edebilir bir yönetim anlayışı gelecek. Güçlü bir hükümet yapısı, güçlü bir meclis yapısı oluşacak. Yasamada güçlü bir temsil, yürütmede de güçlü bir hükümet olacak. Ülkemiz aydınlık yarınlara bir adım daha yaklaşmış olacak”