AKP İzmir İl Teşkilatı, bugün Menderes'in Gümüldür mahallesindeki bir otelde, kampa girdi. 11-13 Mayıs tarihleri arasını kapsayan kampta, teşkilat üyeleri 24 Haziran seçimleri için stratejilerini, çalışma sistemini belirleyecek. Programların tamamı basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Yalnızca, 13 Mayıs Pazar günü yapılacak İl Danışma Meclisi toplantısı, basına açık olacak.

AKP İzmir Teşkilatı mensupları, ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları bugün Menderes'in turistik mahallesi Gümüldür'de kampa girdi. 11 ile 13 Mayıs tarihleri arasındaki kampta, teşkilat mensuplarının gündeminin ilk sırasında 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler yer alıyor. Cumartesi (yarın) günü, seçim koordinasyonu ile ilgili toplantılar olacak. Eğitim seminerlerinin de yapılacağı kampta, ayrıca ilçe ilçe tüm seçim çalışmaları programlanacak. Kamp boyunca ayrıca seçimde teşkilatların nasıl bir strateji, yol ve yöntem izleyeceği konusunda istişareler de yapılacak. AKP, burada hem stres atacak hem de 24 Haziran'ın yol haritasını belirleyecek. Kampın son günü, İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek. İl Danışma Meclisi toplantısında, genel olarak görüşülen konular başlık halinde ele alınacak. Teşkilatların girdiği kampta, yalnızca İl Danışma Meclisi toplantısı ile İl Kadın Kolları Kongresi basına açık olacak.

HER GÜN AYRI AYRI PLANLANACAK


AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, seçime 44 gün kaldığını anımsatarak, her günün ayrı ayrı planlamasının yapılacağını söyledi. Ayrıca yapılacak olan çalışmaların titizlikle ele alınacağını da kaydeden Şengül, Pazar günü ise geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacaklarını belirtti. Pazar günü, Gümüldür'de İl Kadın Kolları Kongresi de gerçekleştirilecek. Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın tek aday olarak gireceği kongrenin ardından, AKP kampı sona erecek.