AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel görevini Eyüp Kadir İnan’a devretti. İnan, Yükselden aldığı görevi hakkıyla yerine getireceğini belirterek, "Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Sizlerle her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim" dedi.

AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in görevi Dilek Yıldız Büyükdağ’a devretmesinden sonra, Gençlik Kollarında da değişim yaşandı. AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, görevi Eyüp Kadir İnan’a devretti. İl Başkanı Aydın Şengül’ün başkanlığında gerçekleşen törene, ilçe gençlik kolları ve birçok partili genç katıldı. Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, yaptığı konuşmada, "Kongreler bizim partimizde değişimin, gelişimin, birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Bu kongreler bizi ilerdeki vizyonlara taşımanın göstergesi olmuştur. Şimdi ilçe gençlik kollarımızda değişimler oluyor. 10 ilçe kongremizi tamamladık. 20 ilçemizde önümüzdeki süreçte ilçe başkanı olacak aday arkadaşlarımızı belirledik. Kısa sürede tamamlayacağız. Biz de benzer değişikliği Eyüp Kadir İnan kardeşimizle yapacağız. 5 Mayıs’ta İl Gençlik Kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. 5 Mayıs’ı beklemeden görevimi Eyüp Kadir İnan’a teslim ediyorum. Gençlik Kolları’nda üzerime düşen ne varsa her zaman göreve hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Birlik, beraberlik içinde AKP İzmir Gençlik Kolları’na yakışır bir şekilde değişim sürecini tamamlayacağımıza inanıyorum" diyerek görevi Eyüp Kadir İnan’a devretti.

"EN İYİ PERFORMANSI ORTAYA KOYMAYA GAYRET EDECEĞİZ"


AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Eyüp Kadir İnan, "Çok uzun yıllardır, birlikte büyük başarılara imza attığımız değerli kardeşlerimizi aramızda görüyorum. 2.5 senedir sizlerden ayrıydım, bugün yine bir vesileyle sizlerle birarada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçen süre zarfında birçoğunuzun müthiş katkıları oldu. Bu süreçte Adil Yüksel başkanımızın öncülüğünde partimiz için ortaya konulan mücadele ve katkıları asla unutmayacağım. Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Sizlerle her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim" dedi.

"SİZLERE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİM"


AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de kendilerine bir ağabey olarak her zaman destek vereceğini belirterek, "Adil başkanımızın gençlik kollarına çok güzel katkıları oldu, mücadelelerde bulundu. Şimdi bu görevi Eyüp Kadir İnan kardeşimizin de hakkıyla devam ettireceğine inanıyorum. Ben kendi adıma söylüyorum, bu süreçte hepinizin bir ağabeyi olarak yanınızda olacağım, sizleri namerde muhtaç etmeyeceğim" diye konuştu.